Ινστιτούτο - Δεξαμενή Σκέψης
Για Το Περιβάλλον Και Την Ανακύκλωση


Η Δεξαμενή Σκέψης (Think Tank) Plastics for People είναι μία ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική εταιρεία που φιλοδοξεί να διαμορφώσει μία βιώσιμη στρατηγική για το Περιβάλλον, την Ανακύκλωση και την ορθή διαχείριση του Πλαστικού.

Μέσω της συνεργασίας με τον επιχειρηματικό κόσμο, την πολιτική και άλλους μη κερδοσκοπικούς και κυβερνητικούς οργανισμούς, στόχος μας είναι η συγκρότηση ενός νέου τρόπου σκέψης και διαλόγου για τις περιβαλλοντικές πολιτικές, καθώς και πρωτοβουλίες με στόχο να δοθούν περιβαλλοντικές λύσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι δράσεις μας περιλαμβάνουν επιστημονική ανάλυση θεμάτων από την ομάδα ειδικών μας, συχνά σε συνεργασία με άλλους φορείς και φυσικά πρόσωπα. Οι ημερίδες μας και οι λοιπές εκδηλώσεις μας παρέχουν σημαντικές ευκαιρίες για διάλογο και δράση μαζί με σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της ανακύκλωσης και του περιβάλλοντος.

Ενώ παρέχουμε τις δικές μας απόψεις, φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε ένα ευρύτερο forum για σχολιασμό και προτάσεις από πολίτες, ειδικούς και φορείς.

Ποιοι είμαστε


img

Kanellakis Konstantinos
Founder / Chairman

Ο Κωνσταντίνος Κανελλάκης είναι Ιδρυτής και Πρόεδρος του Plastics For People. Διαθέτει 20ετή εμπειρία στη Βιομηχανία Πλαστικών και την Ανακύκλωση.

img

Karavokiris George
Vice President & Legal Advisor

Ο Γιώργος Καραβοκύρης είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, μέλος του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική Σχολή Αθηνών, με αντικείμενο το Αστικό Δίκαιο και στο London School of Economics and Political Science, με αντικείμενο τη Διεθνή Εμπορική Διαιτησία. Ειδικεύεται σε υποθέσεις δημοσίων συμβάσεων μεγάλης οικονομικής αξίας, το δίκαιο του ανταγωνισμού, το δίκαιο του περιβάλλοντος και σε υποθέσεις εκσυγχρονισμού και αδειοδότησης μεγάλων επιχειρήσεων. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε εγχώριες και διεθνείς διαιτησίες, ως διαιτητής και ως δικηγόρος. Διαθέτει μεγάλη δικαστηριακή εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα του δικαίου.

img

Papageorgiou Ioannis
General Director

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου είναι General Director του Plastics For People. Είναι οικονομολόγος απόφοιτος από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με MSc στο Management του πανεπιστημίου Sheffield και prof.diploma σε Social Media and Digital Marketing του Deere. Εργάζεται στον τραπεζικό κλάδο και είναι ιδρυτής της εταιρείας Influencer hub (marketing company).

img

Georgoulias Themis
Director of Art & Design / Copywriter

Ο Θέμης Γεωργούλιας είναι Director of Art & Design και Copywriter του Plastics For People. Είναι απόφοιτος της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ διαθέτει εργασιακή εμπειρία στο γραφιστικό σχέδιο και το χώρο του μάρκετινγκ.

img

Papastamkos Konstantinos
Content Editor / Web Development & Design

O Κωνσταντίνος Παπαστάμκος είναι Content Editor και υπεύθυνος της ιστοσελίδας του Plastics For People. Έχει σπουδάσει “Politics and European Studies” στο East London University (Metropolitan) και λαμβάνει μέρος στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “International Relations” του Open University UK. Έχει 10ετή εμπειρία ως Επιστημονικός Συνεργάτης (Πολιτικός Αναλυτής) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με έδρα τις Βρυξέλλες, Βέλγιο.

img

Stefania Fiska
Scientific associate


Η Στεφανία Φίσκα έχει σπουδάσει «Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία» στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακό στην «Περιβαλλοντική Διαχείριση και Βιωσιμότητα» στο Διεθνές Πανεπιστήμιο. Εργάζεται στο τμήμα υποστήριξης πωλήσεων σε βιομηχανία που εξειδικεύεται στην εύκαμπτη συσκευασία. Είναι υπέρμαχος της σωστής ανακύκλωσης και την παθιάζει οποιαδήποτε βιωματική ενασχόληση με το περιβάλλον γενικότερα.