Δράσεις


Συνεργασία Plastics for People - Are You R

To ινστιτούτο Plastics for People ανακοινώνει με μεγάλη τιμή και χαρά πως πλέον αποτελεί τον μοναδικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα της Ευρωπαικής κίνησης όπου συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρίες, οργανισμοί και εργοστάσια που σχετίζονται με την ανακύκλωση “Are You R”.
Το Are you R είναι ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των ευρωπαίων πολιτών σχετικά με την περιβαλλοντική και οικονομική σημασία της ανακύκλωσης πλαστικού.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική συνεργασία η οποία έγινε ύστερα από πρωτοβουλία και συντονισμένες κινήσεις του ιδρυτή του PfP, Κ. Κανελλάκη. Συνεργασία η οποία μας τιμά ιδιαιτέρως, μας γεμίζει χαρά αλλά ευθύνη.

“We Recycle. Are You?”
#AreyouR #pfp

Are you R

Are you R - Greek


Συμμετοχή του Plastics for People στη 10η Διεθνή Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων και Ανακύκλωσης

Το τριήμερο 12-14 Οκτωβρίου έλαβε χώρα στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo η Διεθνής Έκθεση Plastica18. Το Ινστιτούτο - Think Tank “Plastics for People” παραβρέθηκε σύσσωμο στο περίπτερό του εντός του εκθεσιακού χώρου.

Επί τρεις ημέρες ενημερώσαμε το κοινό, λύσαμε απορίες και καταρρίψαμε μύθους. Πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με εκπροσώπους του πολιτικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου σχετικά με την κυκλική οικονομία, το ινστιτούτο μας, καθώς και για την ενίσχυση των περαιτέρω δράσεών μας.

      

Στόχος μας είναι μέσω της συνεργασίας με τον επιχειρηματικό κόσμο, την πολιτική και άλλους μη κερδοσκοπικούς και κυβερνητικούς οργανισμούς, η συγκρότηση ενός νέου τρόπου σκέψης και διαλόγου για τις περιβαλλοντικές πολιτικές. Καθώς και πρωτοβουλίες για έρευνα και κατάθεση προτάσεων όσον αφορά περιβαλλοντικά ζητήματα τόσο σε εγχώρια όσο και διεθνή κλίμακα.

Αυτό πράξαμε και στην Plastica18.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την εταιρεία 3ΕΚ για την ευγενική χορηγία του χώρου και τον κ. Πέτρο Πετρόπουλο προσωπικά.